2008. július 1., kedd

A Riviérán ;-)

Hazatértünk a magyar tengerről :-), hatalmas buliban volt részünk, és mondhatom, hogy a 3 nap minden várakozásunkat fölülmúlta, pedig már eleve sejtettük, hogy klassz lesz. De még annál is jobb volt, és várakozásunkkal ellentétesen, még pihentető is volt az üdülés, pedig azt gondoltuk, hogy egy Bori-korú kisgyerek, és 15-20 huszonéves fiatal összeeresztése nem éppen az a felhőtlen kikapcsolódás, inkább csak buli a javából.
De nem így volt, annyian szórakoztatták Borkát a nap minden percében, hogy néha mi is hátradőlhettünk, és lazíthattunk egy kicsit.

Nos, hogy barátságos természetű gyerekünk van, azt eddig is tudtuk, de hogy ennyire, az még minket is meglepetésként ért! Kivétel nélkül mindenkire vigyorgott, bárkivel eljátszott, mindenkit levett a lábáról, holott a 3 nap folyamán összesen vagy 20 emberrel találkozott, akik közül csupán néhányat ismert eddig. (Azt hiszem Borinál majd inkább egy kis bizalmatlanságra nevelés lesz a dolgunk, mert bár itt most a barátainkról volt szó, gyermekünk azonban a jelek szerint bárki idegennel elmenne bárhová, és hát valljuk be ez azért nem mindig szerencsés. De egyelőre örülünk, hogy ilyen nyitott és barátságos természete van. :-) )

Az alsóörsi össznépi mulatságról tudni kell, hogy immáron 10 éves hagyományokkal rendelkezik, Laci minden évben vendégül látja pár napra a barátait a nyaralójukban. Egy picit azért gondolkodtunk, hogy kicsi gyerekkel is kivitelezhető-e a régi szokás, de vettünk egy nagy levegőt, és úgy döntöttünk, menni fog ez nekünk. És milyen jól tettük! :-)))

Hozzá kell tennem, hogy a telek adottságai nagymértékben elősegítették a program sikerét, mivel egy meglehetősen nagy kertben 2, egymástól elég távol eső ház áll, így kézenfekvő megoldás volt, hogy a nagy ház kényelmét és nyugalmát élvezte a két gyerekes család: Bogicáék, és jómagunk, a kis házat, valamint a kertet sátrakkal pedig a független bohém fiatalság :-P :-D foglalta el. Így senki nem zavart senkit, a bébik nyugodtan alhattak este(már amikor a hosszas hisztik után sikerült erre rávenni a raplisabbik dedet - aki értelemszerűen a miénk :-D), mi pedig nyugodtan bulizhattunk a kert másik végében. (Volt bébiőr is, de végül inkább a "10 percenként átszaladgálunk megnézni a kicsiket" megoldást választottuk, de ez semmit sem vont le a buli élvezeti értékéből.)

Borka első ismerkedése a Balatonnal szintén remekül sikerült, a kezdeti kötelező félénkség után hamar feloldódott a lány, és hatalmas sikkantgatós kacagással élvezte, ahogy a karjaimban nyakig merül a hullámokba. Vettünk Borinak egy bébi csónak-szerűséget is (voltaképp egy úszógumi beülős résszel, amiből csak a lába lóg ki) de ezzel csak a második napra barátkozott össze annyira, hogy bele merjen ülni, akkor viszont azt is élvezte.

A hétvége rengeteg ingere Borira egyértelműen ösztönzőleg hatott: elképesztően sokat beszélt, magyarázott, mindenki babává avanzsált a társaságból, amit Bori igyekezett minél gyakrabban tudomásunkra hozni, hangos baba, baba felkiáltásokkal mutogatva, valamint elkezdett lépegetni nagyobb tárgyakat(hokedlit, hűtőládát) maga előtt tolva.

Remek volt tehát az egész hétvége, nem is részletezem tovább, inkább nézzétek meg a képeinket, amiket készítettünk, magukért beszélnek.

6 megjegyzés:

Évi írta...

Szuper.Nálatok is jól sikerült.És Bori nem csoda ha mindenkit elbüvölt:-))
Pusz, Gréta és Dalma

Névtelen írta...

A babakocsis-cumis a kedvencem; tényleg díjnyertes!!!! Kreatív kis Borkám... :)

Ingrid írta...

De gyönyörű fotók! Főleg a Balatonban készült kép ...
Nagyon klasz lehetett!

PM írta...

De szuper lehetett! Nagyon jók a képek, az a cumis a babakocsinál kész :D Cuki nagyon a lánykád és a két baba is jól áll Neked;)

Orsi írta...

Nagyon köszönjük a hétvégét, igazán jól éreztük magunkat.
Megnyugtatásunkra egy kis új info, szabad a szandai ház augusztus végén, sőt már el is küldtem a foglalást, és ha minden igaz, medence is lesz. :))

BOT

Névtelen írta...

Ezt még olvasni is gyönyörűség volt. Megyek a képekhez.