2007. december 29., szombat

A hard day's night's day

Na, előmerészkedem én is az éji homályból, és írok a blogra, mindjárt többet is, mert tegnap alkottunk bio-gasztronómialiag is (köv. poszt). A karácsony megörökítését meghagyom Pankának, jó volt, szép volt, csak kissé elfáradtunk a végére, szeretett gyermekünk most pl. épp egy náthás majom és egy enyhén spicces kaszáspók keverékeként egyenletesen eloszlik az ágya minden négyzetcentimerén, gondosan kerülve az alvást is lehetővé tevő pózokat.

"azért ennek a gyereknek nagy tehetsége van a gyötrődéshez"


Valójában persze nagyon élveztük, kapott Bori sok szépet, és igazából a cím a tegnapi napra vonatkozik. Történt ugyanis előtte, hogy Bori elég nyügger volt délután, mi meg épp elég elszántak ahhoz, hogy kipróbáljuk a TEÁZTATÁST, azaz a "papa kel fel éjjel, és teát ad a gyermeknek, aki így rádöbbenve az éjszakai étkezések feleslegességére, boldog nirvánában átalussza következő éjszakáit" elvet.
Valószínűleg kitartóbban kell ezt csinálni, meg nem is az legjobb napot választottuk, mindenesetre éjféltől kettőig mindhárman rituális virrasztást tartottunk. Ehhez jött még egy -remélhetőleg- enyhébb megfázás is Borinál, így tegnap napközben nagyrészt aludt, kisebbrészt enyhén sértetten ébren volt, ebből leginkább az ajándékozás zökkentette ki, amiből természetesen a csomagolópapír tetszett neki a legjobban:

Persze közben történtek más érdekes dolgok is, Panka szerint pl már érti az "engedd el" felszólítást, majd kipróbálom én is, bár nekem nem szokott belekapaszkodni a hajamba...
Hamarosan folyt. köv., de most átadom a gépet, az ebéd érdekében.

(Zárójelben jegyzem meg, hogy igazat kell adnom Pankának, ez a blogmotor elképesztően idegesítően tré -nem említve infós szakkifejezéseket bizonyos talicskákról...-, ha valamelyik kedves olvasó blogot indítana, ne a blogspot-on tegye....)

Nincsenek megjegyzések: