2008. július 27., vasárnap

Napfény járja át a szívem újra ;-)

Most egy kis időre búcsúzunk, elutazunk 2 hétre a Balatonhoz.
Reméljük, meglesz az a bizonyos napfény is, ami átjárhatja a szívünket, mindenkinek szép időt kívánunk, akár nyaral, akár nem, kedves olvasóinkat arra buzdítjuk, hogy ne felejtsenek el minket, aki fanatikus Borka-rajongó ;-), annak azt tanácsoljuk, hogy az elövetkező 2 hétben szemezgessen a blogarchívumból, illetve nézegesse a fotóalbumot, ezzel csillapítandó hiányérzetét. :-)
De akinek ez idő alatt egyszerűen koktélt kortyolgatni lenne kedve egy tengerparti nyugágyban, nos mi azt is maximálisan támogatjuk - erkölcsileg. :-D

Balatoni túránkat a déli parton kezdjük, gyermekkorom nyarainak emlékezetes helyén, Balatonszárszón, majd onnan szerdán átigazolunk az északi partra a már sokat emlegetett, jó öreg Alsóörsre. Ott még az is előfordulhat, hogy sikerül elcsípnünk egy kis drótnélküli internetet, így talán egyszer majd bejelentkezünk onnan egy rövid bejegyzés erejéig - ezt most még nem tudom biztosra ígérni.
Mindenkinek minden jót kívánunk, találkozunk 2 hét múlva, reméljük sok-sok szép élményről számolhatunk majd be - csokibarnán. :-) (Vagy ne legyek ennyire elbizakodott az időjárás tekintetében?)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Érezzétek magatokat szuperül! Várjuk a fényképes élményözönt!
Áronék

Noémi írta...

Szép nyaralást kívánunk!!

PM írta...

Nagyon kellemes pihenést és jó időt Nektek :)

Ingrid írta...

Érezzétek nagyon jól magatokat!
Készítettem nektek meglepetést, klikk ide: http://www.simoningrid.com/2008/07/28/akarcsak-cannesban/

Évi írta...

Jó pihenést és remek idöt!!!
Pusz

Névtelen írta...

Mikor jár le az az egy hét? Hiányoztok...
Áronék

Ingrid írta...

Két hét Áronkám... és még csak egy telt el ebből....

Ingrid írta...

Már nem kell sokat aludni :)