2008. augusztus 29., péntek

Megfejtés

Bár úgy látom, nem sokaknak sikerült álmatlan éjszakát okoznom :-D, azért elárulom a megfejtést. A két lelkes játékos mindegyike rosszul tippelt... :-)



Azok kedvéért, akik az ilyen burkolt célzásokat nem értik: igen, kislány. :-))))))))

7 megjegyzés:

PM írta...

:))))) Kattintgattam ide izgultam :) Szuper, csajos tapasztalatotok már van :) És még egy olyan szép kiscsaj mint Borka és az Anyukája :)))) NEm irígylem a Párodat, ennyi szép nőre odafigyelni ;)
Kellemes pihit Nektek!

PM írta...

Jaj és mi lesz a neve? :D

Névtelen írta...

Sosem tudtam megbízhatóan tippelni... :) De nagyon örülök, és akkor legalább törhetitek a fejeteket, hogy mi is legyen a neve. ;)

Puszi Lányok pocakon innen és túl :), és a három gráciával körbevett Lacinak is! Valamint kellemes mininyaralást, bárhová is mentek!
N

Névtelen írta...

jólvan, a lány az jó, Laci, jó dolgod lesz! ;)

agnes írta...

Szia Panka,
éppen valaki olyan kacsás zöld manót rendelt, mint Borié, és most a varrása közben eszembe jutott, megnézem, ki érkezik hozzátok... gratulálok, nagyon jó lesz nekik (és neked is): ilyen pici korkülönbséggel két kislány nagyon ideális, tapasztalatból tudom;))

Évi írta...

Jajj de szuppi.Ez tök jó.nagy haverok lesznek ők ketten.Mégegy ilyen szépség.Hát gratula.Teljes lesz a nőuralom apa reszkess!!!
A házasságihoz NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK!!!!!!!
Millió pusz

panka írta...

PM: Titok. :-D :-P Már 99%-ig biztosak vagyunk a névben, de egyelőre nem szeretnénk elárulni. :-)

Noémi, Attila, nektek is puszi, Szandaváralján voltunk, majd beszámolok róla!

Ági, de jó, hogy bekukkantottál hozzánk, hát látod, én is csupalányos anyuka leszek. :-) Egyelőre legalábbis. ;-) Én is örülök, több példát is láttam már rá, hogy ilyen kis korkülönbséggel két kislány nagyon jól megérti egymást.

Évi, hát reszket is. :-D