2008. augusztus 23., szombat

Szocializálódunk

Mi szülők is igyekszünk, de nekünk már kisebb újdonság ez, mint Borkának. A héten felnőtt-és gyerektársaságban egyaránt kipróbálta magát Borika. Őszintén mondhatom, hogy mindkét társaságban megállta a helyét.

István királyunk napját augusztus 20-án Dóri barátnőmnél töltöttük, aki István-napi pörkölttel és kuglóffal kedveskedett nekünk és barátainknak. Ez utóbbit Borka is megkóstolta, mondanom sem kell, nagyon ízlett neki.
Barátaink már jól ismerik Borkát, legutóbb Alsóörsön nyaraltak vele együtt, és azt kell mondanom, kislányunk igen nagy népszerűségnek örvend a körükben. :-) Így aztán most is lelkesen szórakoztatták őt, amit Bori sok vidám mosollyal és karattyolással hálált meg.

Játszott a "bácsikkal". :-)

Kicsit pasizni is próbált, de aztán megmagyaráztuk neki, hogy Péter már kissé túlkoros hozzá. :-)

Mivel azonban Borinak mégiscsak a gyerektársaság az igazi közege, tegnap az egész délutánt vidám gyerekekkel töltöttük egy klassz játszótéren: ismerős anyukákkal és gyerkőceikkel találkoztunk. Mi anyukák is remekül szórakoztunk, de a gyerekek sem panaszkodhatnak, mindenki talált magának játszótársat, így Bori is, a nála egy héttel idősebb kis Viola személyében.

Barátnők egymás közt.

Három grácia.


Igazán vidám délután volt, Bori este 9 után került ágyba, nem nagyon kellett ringatni, eldőlt, mint a zsák. :-)


A mai nap nagy részét pedig autósülés vásárlással töltöttük. Már 2 hete vadászunk egy megfelelő darabra(megfelelő=kifizethető, ugyanakkor jó minőségű), de ma sikerült megvennünk ezt a darabot. Szegény Bori a boltban feltehetőleg azt hitte, hogy azért akarjuk bekötni ezekbe az ülésekbe, hogy aztán jól otthagyjuk őt, vagy nem tudom, de borzasztóan üvöltött, minden egyes próbálkozásnál, jócskán megnehezítve ezzel a dolgunkat. Kicsit aggódtunk, hogy hogy fogjuk így rábírni az ebben való utazásra, de úgy tűnik, valóban csak addig tartott tőle, míg meg nem értette, hogy ez csak az új helye az autóban, nem pedig valami kényszerkaloda, mivel hazafelé máris nagyon vidáman ücsörgött benne.

2 megjegyzés:

Ingrid írta...

Nagyon sokat szocializálódtok ti is :) Borkára biztosan jó hatással van a sok nger, barátok, jó levegő és környezet. Igazi kis jövő-menő csaj lesz :)
A babaülés tetszik! Színben hasonlít Helénáéra.

PM írta...

Micsoda jó programok :)
Hú, most végigfutott rajtam, hogy mi jövő hónapban szeretnénk megvenni az ülést és szintén bele akarom Nórit ültetni a kiszemeltekbe... :D Remélem halk lesz. Szuper kis ülés, és nagyon jó áron! A Baby outletet én mindig figyelem :)