2008. október 20., hétfő

Egynapos hétvége

Az elmúlt hétvégét több jelzővel is jellemezhetném, de ezek közt semmiképp nincs ott a "pihentető". Hogy jónak viszont mégiscsak nevezhető, az végül a tegnapi estének köszönhető, amikor is több barátunk tette nálunk tiszteletét egy pizza-partyra. Az apropó Írisz hazalátogatása volt - Londonból ez nem egy mindennapos esemény, utoljára júliusban volt itthon, akkor is nálunk volt a welcome party :-), és mivel már akkor is jól sikerült, most megismételtük.

Szombaton reggel fél 8-tól este fél 8-ig Borkával ketten tartottuk a frontot, míg a Papa - munkanap lévén kötelező jelleggel - csapatépített. Tegnap meg rendezkedtünk, takarítottunk, és bosszankodtunk. Ez utóbbit azért, mert az esti bulihoz vett marhahúsról (amiből finom burgundi marhatokány készült volna) délután fél 1-kor derült ki, hogy romlott. :-/ Úgy adták el, hogy már lejárt a szavatossági ideje...

Marhahúst vasárnap délután erősen esélytelen volt vásárolni a környéken, így egy hirtelen jött ötlettel a menüt az örök favorit pizzára módosítottuk, és emiatt végül senki nem panaszkodott. :-)

Visszatérve a bulira - melynek képei itt tekinthetőek meg(nem sok, 14 kép) - igazán jól sikerült, minket elfogult szülőket pedig külön örömmel tölt el, hogy Bori megint nagyon vidáman, kedvesen fogadta a nagy társaságot, élvezte a nyüzsgést, ugyanakkor egyáltalán nem vadult be az este végére sem, mosolygósan halandzsázva járkált a felnőttek között. Akik pedig roppant mód élvezték, hogy végre kedvükre játszhatnak totyogósoknak való játékokkal. :-D



5 megjegyzés:

PM írta...

Szuper buli lehetett, de a kiskorú babára legközelebb figyeljetek ;)
Bori nagyon csini ismét :)

Névtelen írta...

Micsoda mozgalmas napok itt is :) Olyan csinos ez a kisasszony, hogy hihetetlen! Heléna divattanácsokat fog kérni :)
Jó újra olvasni Benneteket és utólag is boldog blogszülinapot!
Ingrid

Évi írta...

Nagyon kis társasági lény ez a Borkababa:-))).Buli buli hátán.:-)))Szupi.Ha meggyógyúlt mindenki a takonykórból, átsétálunk oksa???
Csók

panka írta...

Pm, rendben, de hát ennyi lányt nem bírok kordában tartani, ennyi rosszéletű férfi mellett. :-D
Ingrid, Isten hozzott titeket újra itthon! Hát, azért Heléna sem szorul divattanácsokra. :-)
Évi, gyertek mindenképp, remélem hamarosan mind meggyógyultok. Nekem tényleg az is elég, ha mielőtt jönnétek, egy félórával előtte idszólsz, vagy írsz egy sms-t, jöhettek bármikor.(Tudod, csak berugdosom a porcicákat a szőnyeg alá :-D Nincs is szőnyegünk...)

Évi írta...

Jövünk Panka jövünk.csak nem akarok takonykórt rátok sózni