2008. október 17., péntek

Máris divatozik...

A Hugi. Igaz ugyan, hogy nővérkéjétől tekintélyes mennyiségű babaruhát fog örökölni, ő azonban huncutul mégis rábeszélt engem, hogy lepjem már meg őt is pár vadiúj cuccal. Mit is tehettem volna? Engedtem neki. :-)

Néhány téliesebb, hosszúujjú darabra valóban szükségünk lesz, hiszen Bori rekkenő hőségben volt újszülött, így abban a méretben nekünk inkább nyáriasabb darabjaink vannak. Úgyhogy nem csak levetett göncökben fog járni ez a szegény gyermek, kap majd néhány újat is. :-)

(Hehe, mi természetesen mostanra már végleg eldöntöttük a hugi nevét, és itthon már úgy is emlegetjük őt, de - mivel ugye köztudottan undok természetű vagyok - hagyom, hogy hadd furdalja az oldalát a kíváncsiság minden olvasónknak. A titokról csupán Picur születése után lebbentjük le a fátylat... Jó, vannak akik már tudják, de el ne árulják, mert bősz haragommal fogják szembetalálni magukat. ;-) )

7 megjegyzés:

PM írta...

Nahát micsoda csajszi, hogy máris így rábeszélt erre a szettre :D Jól tette :D Ahogy elnéztem Bori ruháit "szegény gyermek" a használt rucikban is olyan szép lesz, mint a nővérkéje - és az anyukája :))))
A névre kíváncsi leszek :)

Évi írta...

Háhá.Tartom a pofámat.belölem nem veri ki senki a nevet.Hihihi.Félek a haragodtól.Nálunk is sok tesó által használt ruhában van ketteske.Szegények....:-))))9
Pusz

Névtelen írta...

Jajj, nem fogok aludni januárig a kíváncsiságtól!
Hugi már most igazi nőci, hogy shoppingolásra csábít!
Áronék

Névtelen írta...

Azért nem szép, hogy még le is írod, hogy Ti már tudjátok a nevét, a kíváncsi olvasók elől pedig eltitkolod!
Köszönjük a szavazatot, és hogy jártatok nálunk!
Lili és Anyája!

Névtelen írta...

nagyon izgulok mi lesz a pöttöm neve, már nincs sok hátra...

cucka írta...

Ó, ezek csodaszép nőcis darabok... ez az a kategória, amiket igazán nem lehetett otthagyni! :)))

cucka írta...

...azért bízom benne, hátha elszólod magad Huginevet illetően! ;)