2008. december 20., szombat

-mindenrendben-

Lassan megyek aludni, de a lelkiismeretem nem engedi, hogy itthagyjam olvasóinkat az előző bejegyzés kétségeivel. :-D
Szóval nem szültem meg, tehát vállalom: hisztistyúk vagyok, és csak ez állt a mai hangulatom hátterében, semmi több. :-)

9 megjegyzés:

PM írta...

:))))
Na akkor a december 23 nem játszik már, mint hazajövetel :)

PM írta...

Szerintem mostantól mindennap jelentkezz, vagy legalább egy kommentet írj :) Jól elnosztalgiáztam, Norka már a karjaimban volt régen ilyenkor :) Megmondom őszintén ahogy a dolgok alakultak Neked is a 37-38. hét közé saccoltam a babát ;)

Bea írta...

Drága Panka, én most egy darabig nem tudlak figyelemmel követni benneteket, mert korán reggel elutazunk. De gondolok rátok minden egyes nap, többször is. És kívánom, hogy csodás legyen nektek az ünnep és nagyon szép élményekről olvassak, ha kb 2 hét múlva idelátogatok.
Puszilunk mindnyájatokat.
Áronék

panka írta...

PM, hát már nem egykönnyen, valóban. :-) De sajnos ti sem költöztök akkor. :-(
Ezzel a kérésednek is eleget tettem, persze, igyekszem jelentkezni rendszeresen. Egyébként én is azt hittem, hogy ilyentájt megszülök már, de most már átállítottam az agyamat arra, hogy akár ki is töltheti az idejét odabenn ez a baba. Végülis a hivatalos dátum jan. 5., addig még van idő...

Bea, köszönjük, én is remélem, hogy addigra már eggyel többen leszünk. :-) Nektek meg kellemes pihenést, és áldott, békés ünnepeket kívánunk!!!

Judit írta...

Hossszú még az éjszaka:)
Legyen úgy ahogy nektek a legjobb;)
Gondolunk rátok!

panka írta...

Á, tényleg nem hinném, hogy a napokban megszülök, semmi jelét nem érzem. Persze nem tudhatom előre, de most nem tartom valószínűnek. :-)

Ingrid írta...

hahaha :) Én sem éreztem, hogy megszülnék, amikor vígan nevetgéltem a barátainkkal, aztán mégis... vendégség levonult, én aludni térem... volna.... ;)

Sokat gondolok Rátok :)

Puszi, szép álmokat!
most megyek aludni.... reggel benézek :)

Névtelen írta...

tudod kit ijesztgessél! :D

Ingrid írta...

Milyen éjszakátok volt?