2007. november 5., hétfő

Nehéz éjszakák, szép nappalok

Nos az elmúlt két éjszakát nem épp a hosszú, pihentető alvás jellemezte. Részemről persze nem lett volna akadálya, Borka volt az, aki úgy döntött, hogy feldobja az unalmas éjjeleket egy kis műsorral. Na, azért nem komoly hisztiket kell elképzelni, épp csak ehetnékje támadt a kisasszonynak - úgy háromszor-négyszer éjjelente.

Zombiapu és zombianyu azonban ennek ellenére remekül állta a sarat, és ami a fő, Borkát sem viselte meg az éjszakázás. (Igaz, ma délután három és fél órát aludt, ami nem szokása, de ez azért nem zavart különösebben.)

Tegnap Noémiék billentettek ki minket az álmosságból, ma meg egyszerűen jó kedvem volt, és ezen még az álmosság sem tudott változtatni. De fogalmazhatok úgy is, hogy ma Bori derített jókedvre. Hihetetlen ügyesen mozgolódik, rengeteget vigyorog huncutkodva, és hosszasan eljátszik az állatkáival, szóval percről percre ad valami okot az örömre. Ma összesen 5 percet sírt este, de akkor is csak azért, mert már nagyon fáradt volt, és nem tudtam elég gyorsan enni adni neki.

Visszatérve a tegnap délutánra, tényleg nagyon remekül sikerült; Borka tündér volt, Noémiék nagyon oda voltak érte, Mari elképesztően finom ebédet főzött, és úgy egyáltalán, nagyon jó hangulatú családi összeröff volt. (Ezen még a kevésbé örömteli hírek sem tudtak igazán rontani. De ez annyira nem public, hogy le se írom, aki tudja, tudja...)

Majd innen is lesznek képek, csak Attila gépével készültek, de majd elkérjük, és kirakjuk.

Íme:

Nincsenek megjegyzések: