2008. augusztus 13., szerda

Kellemes kötelesség

Kellemes kötelességnek teszek eleget most, végre hivatalosan is fogadom az Ingrid és Heléna által nekünk adományozott kreatív blogger díjat. Nagyon jól esett a megtiszteltetés, csak hát a nyaralás kellős közepén nemigen volt lehetőségem teljesíteni a díjjal járó kötelezettségeket.
Merthogy a díjat viselőnek feladatai is vannak - bár mivel amint látom, a blogoszférában már végignyargalt ez a díj, azt hiszem mindenki tudja, miről is van szó.
Azért ismétlés gyanánt leírom, hogy milyen feladatok hárulnak a díj büszke tulajdonosára:

-a díj lógója meg kell jelenjen az oldalon a menüsorban
-az adományozót ki kell linkelni
-további 5 blogbarátot kell kreatívnak nevezni és kilinkelni
-a kiválasztottaknak üzenetet kell hagyni


Nem vagyok könnyű helyzetben, mert az általam olvasott blogok közül már majdnem mindenhol járt a díj, ahol meg nem, az zárt blog, így tulajdonosa nemigen fog tudni eleget tenni a feladatoknak.
De sebaj, azért kiosztom én is a magam díjait.

Földanyó-Noémi: Azt hiszem aki ismeri a blogját, annak egy percig sem kell magyaráznom, hogy a kreativitás szóról miért ő ugrik be nekem elsőre...
Áron, aki(illetve akinek nevében anyukája) egy valódi irodalmi kreatív.
Bogicáéknak, azaz Orsi barátnőmnek is szeretném átnyújtani ezt a díjat, igaz, ők nem fogják tudni továbbadni, de én nagyvonalúan engedélyezem ezt nekik. Nagyon örültem, mikor ők is blogírásra adták a fejüket, és meg kell hagyni, hogy igen formás, kreatív kis blogot vezetnek, immáron hónapok óta. Csak így tovább! :-)))
Pocakos Macskánál is járt már a díj, de szeretném én is megszavazni neki, egyrészt mert nagyon sokoldalú blog az övé, mindenféléről olvashatunk benne, másrészt pedig ő magát is kreatívnak tartom, mint édesanya, és mint háziasszony. Csodálom őt a gyakorlatiasságáért és hihetetlen teherbíró képességéért!
Végül, de cseppet sem utolsó sorban pedig én is megemlíteném Lóci és Dominó blogját, ahol a két kislegény kalandjain kívül annyi hasznos információhoz juthatunk, mi anyukák, amennyit semelyik másik blogon sem találhatunk.


4 megjegyzés:

Orsi írta...

Szia Panka,

nagyon szépen köszönöm a "díjat", amit innentől virtuálisan a magaménak tekintek. :)
Nagyon gratulálok a tiédhez is. :)


üdv,
BOT

PM írta...

Panka nagyon meghatottál... Köszönöm :)

Névtelen írta...

Kedves Panka és Borika, köszönjük szépen, hogy eszetekbe jutottunk. Nagyon kellemes meglepetés :)
Áronék

Ingrid írta...

Úgy látom jó helyre került a díj :)
Gratulálok a díjazottaknak!

Puszi!