2008. szeptember 30., kedd

Szerkezeti változások :-)

Családunkban, mint az már köztudott, január elején komoly szerkezeti változások várhatóak. :-)
Ez új szerepekkel és új helyzetekkel jár. A Gönczy család egy új taggal fog bővülni, és ezáltal a Mama kétgyerekes anyává, a Papa pedig kétgyerekes apává avanzsál majd. Borika pedig bár megválik egyeduralkodó kiskirálynőségétől, ugyanakkor komoly nővérré léptetjük őt elő. A bébit egyelőre kezdő fizetéskategóriában alkalmazzuk majd, munkaköri leírásában részünkről csupán az evés, és az alvás szerepel. ;-)

Mindezen események kapcsán ráébredtünk néhány változtatás szükségszerűségére. Így például arra, hogy miután kisebbik gyermekünk sugárzó szépségét is szeretnénk majd megörökíteni, és közzétenni :-) , el kell gondolkodnunk, hogy ezt milyen keretek között tegyük. Hiszen az eddig üzemelő fotóalbum kizárólagos tulajdonosa Borika.
Nem szerettük volna, ha a kishuginak(aki esetleg öcsi) csak úgy lesunyt fejjel kéne becsatlakozni mellékszereplőnek nővére képeihez. Ugyanakkor külön albumot sem gyárthatunk neki, nem lenne értelme, hisz a két testvér nyilván együtt fog szerepelni a legtöbb képen.

Végül arra jutottunk, hogy Borika már úgyis nagylány, mi pedig kinőttünk a kezdő-szülő kategóriából, amikor is az ember még úgy érzi, hogy a világ közepén az ő egyetlen kicsi csemetéje áll, így nemes egyszerűséggel egy családi albumot hoztunk létre. Ebben egyenrangú felekként szerepelnek majd mind Bori, mind Picur, mind pedig mi szülők. Bizony, tehát akár felnőtt programokról is várhatóak eztán képek ebben az új fotóalbumban.
Ezzel mintegy azt is kinyilvánítjuk jelképesen, hogy igazán családdá értünk. :-) Mi így érezzük, ezért merünk ilyesmit sugallni. :-)
(Egyelőre csak zárójelben jegyzem meg, hogy természetesen legkésőbb januárban blogunk neve is idejétmúlttá válik, de vannak már terveim a változásokat illetően... :-) )

Természetesen a régi fotóalbumot is megőrizzük, továbbra is látogatható, az az album Borika életének első évét mutatja be(plusz még egy kicsit), az új albumba pedig augusztustól másoltam át a régi képeket, és mostantól ott lesznek láthatóak a családunk hétköznapjait, és különleges eseményeit bemutató fotók.
Ez a váltás újfajta időszámítást is jelent, hiszen így, hogy már nem Borika kizárólagos albumáról, hanem családi albumról van szó, okafogyottá vált Borka születési dátumához a 23.-hoz való igazodás, eztán tehát minden hónap legvégén várhatóak a havi összefoglaló albumok.

Ennyi filozófikus felvezetés után jöjjön tehát a link, családunk fotóalbumának webcíme:

http://picasaweb.google.com/bpanka83/

De természetesen oldalra is kikerül a link, hogy bármikor egyetlen kattintással elérhető legyen.
A szeptemberi, legújabb képek tehát már megtekinthetőek, jó szórakozást kívánunk mindenkinek! :-)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megnéztük a képeket, te egytől egyig nagyon szép vagy mindegyiken, és a címek is olyan találóak!
(off: Tvárra lehet jönni hozzánk is, nagyon örülnénk!!!!)
Sok cupp
Áronék

cucka írta...

Nekem voltak Veletek kapcsolatban jócskán lemaradásaim, de a fotókon végigfutottam! :)
Tetszik nagyon a stílusod. :)

cucka írta...

Nopersze a lényeg lemaradt: jobbulást Borka! Gyógyulj meg mihamarabb! :)
Puszik!