2008. december 10., szerda

Borika a kis anatómus

Borka beszédét megfigyelve, könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy a kisasszonynak határozottan természettudományos érdeklődése van. :-) (Melyik gyereknek nem?)
Kezdődött ugye az állatokkal, gyümölcsökkel, növényekkel, mostanában pedig egyik kedvenc szórakozásunk a testrészek megnevezése és megmutogatása.

Fentről lefelé haladva a következőket tudja:
-hajaaaa
-szája, foga, orra, szeme, füle – ezeket csak megmutatja kérésre, de nem nevezi meg.
-keze-így is mondja.
-cici
-pocak
-szintén csak mutatja.

És a number one: KÖDDŐŐŐK. Vagyis a köldök, Borka abszolút kedvenc testrésze. Kislányunk kedvéért kedvenc perverz családi szórakozásunkká vált egymás köldökének nézegetése. :-D Ha megigazítom a nadrágomat, és véletlenül kivillan, Bori azonnal transzba esik, és elkezdi üvölteni, hogy köddők, és minden áron meg is akarja tapogatni. Reggelente ha bemegyek a szobájába, néha kedvesen csak így üdvözöl: Köddők! :-D (Még jó, hogy önamagamért szeret a gyerekem. :-D) Arról meg aztán nem is szólok, ha véletlenül zuhanyozás után lát meg pucér hassal, mert ettől olyan önkívületi állapotba esik a kis köldök-fetisiszta, hogy azt külső szemlélő már biztosan kórosnak tartaná. De hát lássuk be, valóban izgalmas testrészről van szó. :-)

Ide tartozik, hogy Borika szerint a baba is egy testrészem, bár mint írtam már, úgy tűnik tudja, hogy valódi babáról van szó, azért mikor a testrészeket soroljuk, őt is mindig hozzáteszi. :-)
Na és végül de nem utolsó sorban tudja még mondani és mutatni, hogy lábaaa, és taapaa.

Orvos lesz, akárki meglássa! :-D (Esetleg bölcsész, mert annyit olvas, de még a jogász sem kizárt, mert kitartóan tud ücsörögni könyvekkel a kezében, a jogi diploma megszerzéséhez pedig állítólag ez a legfontosabb képesség. :-P)

Itt a haját mutatja.


Itt meg a fogát.

11 megjegyzés:

Orsi írta...

Hát ez a Borilány már nagyon ügyi. :)

Névtelen írta...

Ez a Kődddök..... Nagyon aranyos!!!

Névtelen írta...

És ezek a ruhák!!! Ismételten nagyon csinos a csajszi!!!

panka írta...

Percyke, köszönjük, a ruhákról annyit mondhatok, hogy bár igyekszem csinosan öltöztetni Borikát(mint minden anyuka a gyerekét, gondolom :-) ) de pl. a képen látható összeállítás, tesco-ból, kínaiból, és örökölt ruhacsmagból van, szóval nem mondhatnám, hogy különösebben extra lelőhelyeim lennének. :-) Jó, meg persze nagy kedvencem a H&M gyerekruha részlege, de oda anyagi megfontolásokból igyekszem minél ritkábban beszabadulni. :-)

Névtelen írta...

Szerintem Borka a korához képest nagyon jól beszél. Nagyon bírom ezt a kis nőcit :)

Évi írta...

Egyszerüen okos is szép is.És nem soká' lesz mégegy ilyenetek.
irigy- irigy:-)))))

Névtelen írta...

Nem az a lényeg, h hol veszed a ruhákat, hanem ahogy összeválogatod! Megmondom őszintén nagyon nem tetszik, amikor egy kislányt trottyos melegítőben látok!!!A lányokban pont az a jó, h lehet rájuk szoknyát adni!

F.B. Dóri írta...

Nálunk is volt "töttő" fetisiszta időszak. Elmúlt. Már nem érdekes. :)

Borika valóban nagyon csini. :) (elárulom, hogy Szonja ruháit akkor dicséri agyon mindenki, mikor épp turis/kölcsönkapott stb. darabokban van. ;) )

Bea írta...

Nagy figura ez a Borika!! Lenne miről beszélgessenek Áronnal, ... rajongásuk közös tárgyáról... a köldökről!

Ingrid írta...

Én még csak odáig jutottam, hogy a nemrég műtött kezemen a "bibi"-t pontosan, szépen megtalálja. Ha nem látja, keresi és megpuszilja, hogy hamarabb gyógyuljon :)
Borikától lenne mit tanuljon még Heléna :)
És igen, a stylist anyuka kezei pótolhatatlanok, bárhonnan is vásároltok! :)

PM írta...

Megzabálom :))) Nagyon ügyes a köldökös sztörit meg kész felüdülés volt olvasni! :) És tényleg csini :)
Ingrid műtötték a kezed? :(